A.B.M.D. (Asociatia Birourilor de Mediere din Dambovita) functioneaza din august 2011, si isi are sediul in orasul Targoviste.
Membrii fondatori ai asociatiei A.B.M.D.
Activitati de mediere, promovare a medierii, formare profesionala si informare.

Despre noi

A.B.M.D.

A.B.M.D.

Medierea reprezinta o modalitate de solutionare a conflictelor pe cale amiabila, cu ajutorul unei terte persoane specializate in calitate de mediator, in conditii de neutralitate, impartialitate, confidentialitate si avand liberul consimtamant al partilor.
Medierea se bazeaza pe increderea pe care partile o acorda mediatorului, ca persoana apta sa faciliteze negocierile dintre ele si sa le sprijine pentru solutionarea conflictului, prin obtinerea unei solutii reciproc convenabile, eficiente si durabile.​
Asociatia Birourilor de Mediere din Dambovita
Infiintata in anul 2011, ASOCIATIA BIROURILOR DE MEDIERE DIN DAMBOVITA (A.B.M.D) a inregistrat un trend ascendent, concretizat in:

- organizarea de actiuni de promovare a medierii si a intereselor mediatorilor la nivelul judetului Dambovita. Dintre acestea un loc aparte a ocupat Campania „Medierea – institutie moderna in interesul cetatenului”, derulata in primul semestru al acestui an, in parteneriat cu Consiliul Judetean Dambovita, Tribunalul Dambovita si instantele arondate, Politia Gaesti si Corpul Expertilor Contabili din Dambovita;

- intocmirea unui set de lucrari de specialitate (dintre care trei au fost transmise Consiliului de Mediere), in vederea crearii unei proceduri unitare de lucru la nivelul judetului Dambovita;

- participarea reprezentantilor A.B.M.D. la evenimentele/actiunile cu impact pentru institutia medierii, precum: Conferinta Nationala a Mediatorilor, Comisia de Validare a Candidaturilor pentru Functia de Membru in Consiliul de Mediere, Comisia Consultativa a Asociatiilor Profesionale, Ziua Nationala a Mediatorilor, Gala Excelentei in Mediere etc;

- organizarea unui birou de informare privind medierea in cadrul Judecatoriei Targoviste si obtinerea unor spatii in sediile instantelor dambovitene destinate afisarii Tabloului Mediatorilor si a materialelor de informare privind medierea.

- gazduirea de evenimente in vederea creşterii nivelului de pregătire profesională a mediatorilor.

Prin activitatea sustinuta, prin profesionalismul si seriozitatea membrilor sai, ASOCIATIA BIROURILOR DE MEDIERE DIN DAMBOVITA reprezinta la aceasta ora un partener credibil pentru toti cei interesati in promovarea, dezvoltarea si aplicarea medierii.
A.B.M.D. reuneste specialisti autorizati in mediere, care vin in intampinarea solicitarilor celor care se gasesc in situatia de a fi parte a unui conflict de orice natura si in orice stadiu.
Conflictele pot fi rezolvate mai rapid si mai ieftin prin mediere.
Apeland la mediator, puteti rezolva problemele mult mai rapid, prin discutii deschise, mai ieftin, dar si avand siguranta confidentialitatii.
Informarea preliminara este oferita gratuit.
Inainte de inceperea medierii, participantilor le sunt prezentate informatii despre obiectivele medierii, si avantajele folosirii acesteia in rezolvarea problemelor.
Confidentialitate maxima
Tot ce se discuta in cadrul medierii este confidential.
Medierea reprezinta o modalitate de solutionare a conflictelor pe cale amiabila, cu ajutorul unei terte persoane specializate in calitate de mediator, in conditii de neutralitate, impartialitate, confidentialitate si avand liberul consimtamant al partilor.

Rezolvarea problemelor prin MEDIERE

Informare gratuita.
Confidentialitate
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one